We keep your Microscope looking GREAT
 
  Vacature stage / opleiding / werk plek,
TDKK is telkens op zoek naar een vlotte, jongen of meid die het wel ziet zitten om in de nauwkeurige kleinere techniek verder te gaan.

We bieden (voorlopig) twee dagen in de week.

We zoeken iemand die:- van reizen houdt, - zeer nieuwsgierig is in de techniek, - netjes in omgang is, - thuis is op de computer, - zelf ook wat kan maken,- bereid is veel kennis op te doen, zowel mechanisch, als ook optisch, elektrisch en electronica (hoeft allemaal niet in een keer), .... etc.etc. een duizendpoot. Oh ja ook veel schoonmaken.
 
  Fluorescentie
U weet natuurlijk al dat TDKK distributor van CoolLED producten is.

Maar weet u ook wat u jaarlijks kunt besparen?
LED is één maal aanschaffen, en geen terugkerende extra kosten.
We hebben de verschillen voor u op een rijtje gezet in de Cost of Ownership.

We verzorgen graag een demonstratie bij u op locatie, we hebben een goed ingerichte demo koffer en kunnen op vrijwel elke (flu) microscoop aankoppelen.
Natuurlijk hebben we ook een brochure voor u.
TDKK Microscoop Service en LED Specialiteiten
Welkom, op de pagina van TDKK, Ook de laatste maanden hebben we weer veel microscopen in onderhoud gehad, van bedrijven, ziekenhuizen en particulieren.

Ja ook particulieren kunnen hun microscoop bij ons laten onderhouden, dat kan in onze technische ruimte in Zuidwolde of thuis bij u, de klant.

We hebben tijdens de trainingen weer een aantal inruil microscopen  opgeknapt, ze gingen tot de laatste schroef uit elkaar en werden weer als nieuw opgebouwd.
(Zie de winkel of aanbiedingen op Marktplaats )
Toe aan een nieuwe microscoop?
We zijn een dealerschap aangegaan met Liss Microsystems, en leveren hun modellijn. Ook de bijpassende Lanoptik camera's.
De eerste modellen die we binnen hebben zijn de L3000, een uitgebreide biologie microscoop , de high end L3200 en de Stereo XTL 201 Kwaliteit? uitmuntend! en tegen een zeer betaalbare prijs.

Als u aan een nieuwe microscoop toe bent, mag u gerust eens komen informeren wat TDKK kan bieden. Wij hebben ook met enkele andere leveranciers goede contacten en kunnen u een goede microscoop voor een geschikt bedrag aanbieden. Bezoek onze webwinkel

Liever
Leica of Olympus? leveren we ook, nieuw op bestelling.
TDKK is de Nederlandse Distributor voor CoolLED fluorescentie illuminatie producten
TDKK voert ook NEN3140 testen uit.
Uiteraard met sticker, eventueel met  rapport.
Home
 
Onze werkplaats
Doordat we steeds meer nadruk zijn gaan leggen op opleiden, hebben we in 2015 een eigen microscoop werkplaats/ demo/ ontvangst en cursus ruimte in gebruik genomen.

Onze Showroom
Door de ontwikkelingen in de afgelopen perioide zijn we uitgegroeid tot een echte microscopen winkel met een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte apparaten, kom gerus eens een kijkje nemen.

We hebben de koffie klaar staan, en nodigen u graag uit voor een bezoek.
          (maak wel even een afspraak)  
to English language
Camera
Het gebruik van een camera om microscoop beelden vast te leggen is tegenwoordig algemeen.

Niet alle microscopen kunnen zomaar met een camera gekoppeld worden, leveranciers hebben daarom camera's welke op, of in plaats van een oculair gebruikt kunnen worden, wij leveren veel, en hebben soms verrassende oplossingen........., vraag eens.

Nieuw in ons assortiment zijn de XCAM camera's van Touptek, deze camera's hebben een HDMI aansluiting waarmee direct op een monitor geprojecteerd kan worden, zonder PC, software is geintegreerd, en met een muis te bedienen. Foto's maken kan op een SD kaart die in de camera gestoken kan worden
Uw eigen microscoop is nog goed?
We zijn in goed contact met diverse leveranciers van microscoop producten, zodat we ook nieuwe losse onderdelen kunnen leveren.
Te denken valt aan meetplaatjes voor oculairen, en object micrometers, maar ook oculairen en objectieven hebben we in soorten.

U mag gerust eens komen informeren of TDKK uw onderdelen kan leveren.
Kijk ook even in de winkel
Wat we niet hebben is mogelijk te bestellen.
Voor de minder draagkrachtigen hebben we de SCMOS camera's van Touptek, 1,3 MP 3Mp of 5MP
Inclusief een uitgebreid (meet) programma. USB, Begint al bij   € 129,00